Στη ρωγμή του χρόνου ,,,,

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αγώνας Δρόμου 20χλμ ΣΔΥΑ ...γιορτή! ... η μεγάλη γιορτή!

Τα καλύτερα έρχονται γιά το δρομικό ''κύμα'' , ''κίνημα'' .....  

34ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.
Ξεκινά αύριο η μεγάλη γιορτή!

Εκ μέρους του Σ.Δ.Υ. Αθηνών και του περιοδικού RUNNER, σας περιμένουμε όλους δρομείς και φίλους του τρεξίματος στη μεγάλη δρομική γιορτή της Άνοιξης στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγ. Κοσμά, στο Ελληνικό.
Η διανομή των πακέτων συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 12 Μαρτίου, 10:00 -18:00, στην Runner's Expo, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο στάδιο των ρίψεων, δίπλα στο κεντρικό στάδιο του στίβου όπου πραγματοποιείται παραδοσιακά η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα.
Παρακαλούμε όλους τους δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους (αριθμός συμμετοχής, chip χρονομέτρησης, gel GU, προϊόντα περιποίησης ποδιών Gewhol κα) το Σάββατο έτσι ώστε να διευκολύνουν τη διοργάνωση.
Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνει διανομή αριθμών και chips χρονομέτρησης παρά μόνο σε περιπτώσεις δρομέων που έρχονται από επαρχία ή για ορισμένους όπου λόγω πολύ σημαντικών λόγων δεν μπορούν να προσέλθουν το Σάββατο και κατόπιν συννενόησης με τους διοργανωτές. (επικοινωνία στο 2117506685 ή στο info@runnermagazine.gr    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

σας αντιγράφω από την ιστοσελίδα του συλλόγου  μας Σ.Δ.Υ.Αθηνών  http://www.sdiathens.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου