Στη ρωγμή του χρόνου ,,,,

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Πιλοτικό πρόγραμμα για μεταφορά ποδηλάτων στο Μετρό

Πιλοτικό πρόγραμμα για μεταφορά ποδηλάτων στο Μετρό

Επιτέλους! Πεντέμιση χρόνια μετά την πρώτη ποδηλατοπορεία με αίτημα την είσοδο ποδηλάτων στο ΜΕΤΡΟ, μετά από δεκάδες άλλες ποδηλατοπορείες, διαμαρτυρίες, επιστολές, συναντήσεις, μετά την κινητοποίηση των Ποδηλατ-ισσ-ών και πολλών άλλων οργανώσεων και ατόμων,το υπουργείο μεταφορών επέτρεψε την μεταφορά ποδηλάτων στους συρμούς του ΜΕΤΡΟ! Το ωράριο είναι εξαιρετικά περιορισμένο (Τετάρτες μετά τις 18.00 και Κυριακές μετά τις 12.00 το μεσημέρι) και η εφαρμογή είναι πιλοτική, αλλά, πολύ γρήγορα, οι υπεύθυνοι του μετρό θα διαπιστώσουν ότι τα ποδήλατα δεν ενοχλούν κανέναν. Οι ποδηλάτες και οι υπόλοιποι επιβάτες συνυπάρχουν αρμονικά, χωρίς προβλήματα. Οπως συνυπάρχουν και στον ΗΣΑΠ, στο ΤΡΑΜ και στον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ, στα βαγόνια των οποίων επιτρέπονται ποδήλατα όλες τις ημέρες και ώρες.

Έχετε χάσει το ποδήλατό σας; εάν είναι ένα από αυτά ελάτε να το παραλάβετε!

     
"Έχετε χάσει το ποδήλατό σας; Εάν είναι ένα από αυτά ελάτε να το παραλάβετε"
Στο Τμήμα Ελέγχου Εμπορίου της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας φυλάσσονται κατασχεμένα και εγκαταλειμμένα ποδήλατα.
Αν έχετε χάσει το ποδήλατό σας και το αναγνωρίσετε σε κάποια από τις φωτογραφίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Γραφείο Αποθήκης, οδός Αρμοδίου έναντι 16, ώρες 9:00 έως 14:00, κατά τις εργάσιμες ημέρες, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να το παραλάβετε.

* δήλωση κλοπής, ή
* τιμολόγιο αγοράς, ή
* φωτογραφία

Όλα τα παραπάνω με πλήρη περιγραφή του ποδηλάτου, δηλαδή μάρκα, τύπο (mountain, trekking κλπ.), αριθμό πλαισίου, χρώμα και οτιδήποτε άλλο πρόσφορο προς αναγνώριση του ποδηλάτου.
Πληροφορίες: κ. Μαγκλής Μιχάλης
Τηλ.: 210 3246940

σας αντιγράφω από http://www.podilates.gr/  μέλος κι εγώ της πρώτης συνέλευσης και της πρώτης ποδηλατοπορείας πρίν πεντέμιση χρόνια με εκκίνηση από το το άγαλμα της Αθηνάς ,στο Πεδίον του Άρεως, καλή παρέα , φίλους , μπουγάτσες  κλπ  ....κλπ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου