Στη ρωγμή του χρόνου ,,,,

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Γεράκια ...στο .... Ο.Α.Κ.Α. !


Ειν' αλήθεια ...!  ,  κι  εύχομαι κάποια στιγμή να βρεθώ στο Ολυμπιακό στάδιο με φωτογραφική μηχανή ή κάμερα και να μοιραστώ μαζί σας την εικόνα  ,  τρία γεράκια να κανουν βουτιές για να βρουν τροφή πάνω  από το Ο.Α.Κ.Α.

την κυριακή που πέρασε πήγα στις 7.00.00''  το πρωί για το καθιερωμένο ''μεγάλο ''  ή Long Run  όπως το ονομάζουν οι Αγγλοσάξωνες , κάποιες μικρές αλλά επαναλαμβανόμενες ''τσιρίδες '' ακουγόντουσαν από ψηλά καθως έτρεχα περιμετρικά στον περιβάλλοντα χώρο του  Ο.Α.Κ.Α. ,
από πουλιά σίγουρα,γιατί η περιοχή είναι πέρασμα αποδημητικών και πολλές φορές έχω ακούσει τις φωνές τους καθώς περνούν από ψηλά σε περίεργους και συνάμα όμορφους σχηματισμούς , αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θάταν  γεράκια , παρ' ότι έχω δεί εδώ και κανα δυό χρόνια ένα γεράκι να γυροφέρνει  στο χώρο , φανταστείτε την έκπληξη μου όταν είδα τρία και σε επιδρομή , καθώς κυνηγούσαν περιστέρια .
Γεράκια όπως μας αναφέρει η βικιπαίδεια έχουν καταγραφεί σε καταδύσεις με ταχύτητες των 200 μιλίων ανά ώρα ( 320 χλμ. ανά ώρα ! ) , κανοντας τα τα ταχύτερα κινούμενα πλάσματα στη Γη .

...έτσι λοιπόν εύχομαι κι εγώ στο Μαραθώνιο του Μιλάνου ...σε όλη την παρέα αλλά και σε μένα ,ταχύτητες μεγαλύτερες χρόνους καλύτερους κι επιτυχίες ...

Μιλάνοοοο    ερχόοομαστεε  !!!!!

Μαυροπετρίτης (ανοιχτόχρωμη φάση)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου