Στη ρωγμή του χρόνου ,,,,

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΄΄΄ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ΄΄

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαραθώνια μακαρονάδα!




Τι:  Pasta Party. Έρανος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων
Πότε:  Πέμπτη 10 Νοεμβρίου,
9.00 μ.μ.
ΠοΥ:  Bar-RestaurantSalero” (Βαλτετσίου 51, Εξάρχεια)




Για περισσότερες πληροφορίες:
210 330615, 6942 768470, thestreetpaper@gmail.com, www.justgiving.com/Greeksontherun, www.streetpaper.gr
www.salero.gr
 


Οι φίλοι της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» τα έχουν ετοιμάσει όλα. Έχουν γυαλίσει τα πιρούνια, έχουν ξεσκονίσει και τα αθλητικά παπούτσια (όχι εκείνα με τις τάπες, τα άλλα… για τρέξιμο).

Τα πιρούνια τα γυάλισαν για να υποδεχθούν άλλους φίλους και υποστηρικτές στο καθιερωμένο πλέον «pasta party», το πάρτι με μακαρονάδες, δηλαδή, που διοργανώνεται φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».
Ο χώρος παραμένει ο ίδιος: Το εξαιρετικό και πάντα φιλόξενο εστιατόριο Salero, στην όχι και τόσο «άβατη» (κάθε άλλο) γειτονιά των Εξαρχείων (Βαλτετσίου 51).
Η ημερομηνία είναι η Πέμπτη 10 Νοεμβρίου (στις 21:00)

Τα παπούτσια τα ξεσκόνισαν γιατί μόλις τρεις μέρες αργότερα, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ως «ομάς ειδικών αποστολών» (extreme team) πλέον, θα επιχειρήσουν να κατακτήσουν άλλοι την κλασική μαραθώνια διαδρομή της Αθήνας, καταπίνοντας 42.195 ολόκληρα (συνολικά επτά άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας πρωτάρης), άλλοι τα δέκα χιλιόμετρα (εννέα άτομα) και άλλοι τα πέντε χιλιόμετρα (δύο άτομα). Θα τρέχουν και, παράλληλα, θα συγκεντρώνουν προσφορές φίλων για την ενίσχυση του Ιδρύματος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων (Homeless World Cup Foundation) και της ελληνικής «προέκτασής» του, της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».
Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα της βραδιάς του «pasta party» θα περιλαμβάνει χορταστικές περιγραφές των πρωταγωνιστών από την ποδοσφαιρική εξόρμηση της ελληνικής ομάδας αστέγων στο 9ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων που φιλοξενήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στο Παρίσι (χορταστικά ήταν και τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα –αλλά έβαλε κιόλας), καθώς και εκτιμήσεις, αφηγήσεις και προβλέψεις των φίλων δρομέων που θα μετρούν ώρες πριν από την εκκίνηση του μαραθωνίου και των αγώνων 5 και 10 χιλιομέτρων. Θα περιλαμβάνει σίγουρα και πολύ κέφι.

Kαι φέτος (όπως και τις προηγούμενες χρονιές), όλο και κάποια δώρα θα κληρωθούν (φανέλες μεγάλων ΠΑΕ, μπάλες του… κρίκετ και άλλα σπάνια δώρα), ενώ σε μια γωνιά θα διατίθενται προς πώληση (μόλις 5 ευρώ έκαστο), τα τρομερά T-shirts (με σκίτσα κορυφαίων ελλήνων δημιουργών) της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».

Η είσοδος (που σημαίνει πλούσιο πιάτο μακαρόνια, σαλάτα, κρασί και αναψυκτικά) είναι μόλις 10 ευρώ και τα έσοδα θα κατατεθούν απευθείας στο ταμείο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων και στην καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια».
Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ομάδας και της πρωτοβουλίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν ένα «κλικ» στην ιστοσελίδα www.streetpaper.gr. Επίσης, όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στον έρανο μπορούν να το πράξουν είτε ηλεκτρονικά (www.justgiving.com/Greeksontherun) είτε μέσω τηλεφώνου (210 3302615, 6942 768470) είτε… επί τόπου.
Στα ίδια τηλέφωνα, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κρατήσουν τις θέσεις τους για το pasta party της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου.
Σημειώνεται ότι ο αριθμός θέσεων είναι πράγματι περιορισμένος, οπότε καλό είναι οι κρατήσεις θέσεων να γίνουν εγκαίρως.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τ: 210 3302615, 6942 768470
Ι: www.streetpaper.gr, www.homelessworldcup.org
Facebook: ελληνική ομάδα αστέγων
Τ: www.twitter.com/homelessteam
Παρίσι 2011. Οι παίκτες της Σκοτίας πανηγυρίζουν την κατάκτηση του 9ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου