Στη ρωγμή του χρόνου ,,,,

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

30ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 10 ΧΛΜ ,( ΣΔΥΑ ).



30ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά  του  ( ΣΔΥΑ ) Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθηνών 10 χλμ. που φέτος κλείνει τα τριάντα και θέλει να γιορτάσει μαζί σας. Ήδη έχουν δηλωθεί περισσότεροι από 2.000 δρομείς ενώ οι συμμετοχές αναμένεται να φτάσουν τις 2.500 στα 10 χλμ. που είναι και το όριο του αγώνα ενώ στον αγώνα των 2 χλμ. των παιδιών οι δηλώσεις έκλεισαν αφού έχουν ήδη φτάσει το όριο των 300 συμμετοχών.

O αγώνας θα γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στο Ελληνικό και θα κινηθεί μέχρι τη Γλυφάδα για να επιστρέψει και πάλι στο κεντρικό στάδιο του στίβου του Αγ. Κοσμά έχοντας συμπληρώσει την απόσταση των 10 χλμ.

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία που θα βρίσκεται στο κεντρικό στάδιο του Αγ. Κοσμά (σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα).

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει σε μπλοκ (ανάλογα με τους χρόνους που έχουν συμπληρωθεί στη δήλωση συμμετοχής) και θα γίνει κατά κύματα.


για να μην ξεχνιώμασται  ο αγώνας είναι αφιερωμένος στους  ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ   !!!





γιά τον αγαπημένο αγώνα και σύλλογο  ( ΣΔΥΑ ) ,σας αντιγράφω από το  περιοδικό runner και την ιστοσελίδα του

http://www.runnermagazine.gr/html/ent/369/ent.164369.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου