Στη ρωγμή του χρόνου ,,,,

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Το καθιερωμένο πλέον «pasta party» της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια»



σας αντιγράφω  από το δελτίο τύπου
 
                                                            ΔΕΛΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Μαραθώνια μακαρονάδα!

 

 

 
Τι:  Pasta Party. Έρανος για την καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» και το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων
Πότε:  Πέμπτη 8 Νοεμβρίου,
9.00 μ.μ.
ΠοΥ:  Bar-Restaurant Salero” (Βαλτετσίου 51, Εξάρχεια)
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
213 0231220, 6942 768470, thestreetpaper@gmail.com, , www.streetpaper.gr
www.salero.gr
 
 

Κρατάει χρόνια αυτή η μακαρονάδα. Είναι πραγματικά υπερμαραθώνια σε χρόνο και σε τρόπο.

Για 5η συνεχή χρονιά, οι φίλοι της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» έχουν γυαλίσει τα καζάνια τους, έχουν βάλει το νερό να βράζει. Και μας περιμένουν.

 

Το καθιερωμένο πλέον «pasta party», το πάρτι με μακαρονάδα, δηλαδή, που διοργανώνεται φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» στόχο έχει την ευαισθητοποίηση όλων μας απέναντι στον κοινωνικό αποκλεισμό και την υποστήριξη της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια», που έξι χρόνια τώρα προωθεί την κοινωνική ένταξη ή επανένταξη συμπολιτών μας που η ζωή τους πήγε αλλού, μέσα από τον αθλητισμό και όχι μόνο..

Ο χώρος παραμένει ο ίδιος: Το εξαιρετικό και πάντα φιλόξενο εστιατόριο Salero, στην όμορφη γειτονιά των Εξαρχείων (στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου, αρ. 51), μας προσφέρει το χώρο, την ατμόσφαιρα, την καλοσύνη των ανθρώπων του και, βεβαίως, τις εξαιρετικές γεύσεις του.

 

Η ημερομηνία είναι η Πέμπτη 8 Νοεμβρίου (στις 21:00)

Η είσοδος (που σημαίνει πλούσιο πιάτο μακαρόνια, σαλάτα, κρασί και αναψυκτικά) είναι μόλις 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».

Οι άνθρωποι της καμπάνιας αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν, με πολύ όρεξη και μεράκι, το επόμενο μεγάλο βήμα της προσπάθειας για υποστήριξη των αστέγων συμπολιτών μας, και, γενικώς, όλων εκείνων που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Αυτό το επόμενο μεγάλο βήμα θα είναι και η… ανακοίνωση της βραδιάς!

Μια βραδιά, που, όπως κάθε χρόνο, θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και χορταστικές περιγραφές των πρωταγωνιστών από την ποδοσφαιρική εξόρμηση της ελληνικής ομάδας αστέγων στο 10ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων που φιλοξενήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην  Πόλη του Μεξικού.

Παρόντες, άλλωστε θα είναι και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Οι άνθρωποι δηλαδή, που συνέθεσαν αυτή την ποδοσφαιρική και κοινωνική ομάδα: Την ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων.

 

Τρεις μέρες αργότερα, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ως «ομάς ειδικών αποστολών» (extreme team) πλέον, καμιά δεκαπενταριά φίλοι της καμπάνιας θα ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης, άλλοι για να κατακτήσουν την κλασική μαραθώνια διαδρομή της Αθήνας, καταπίνοντας 42.195 ολόκληρα μέτρα, άλλοι τα δέκα χιλιάδες μέτρα και άλλοι πέντε χιλιάδες μέτρα.

Θα τρέχουν και σε κάθε τους βήμα, σε κάθε μέτρο, σε κάθε χιλιόμετρο θα συγκεντρώνουν προσφορές φίλων για την ενίσχυση της πρωτοβουλίας «Γκολ στη Φτώχεια».

 

Kαι φέτος (όπως και τις προηγούμενες χρονιές), όλο και κάποια δώρα θα κληρωθούν ενώ σε μια γωνιά θα διατίθενται προς πώληση (μόλις 5 ευρώ έκαστο), τα τρομερά T-shirts (με σκίτσα κορυφαίων ελλήνων δημιουργών) της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ομάδας και της πρωτοβουλίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν ένα «κλικ» στην ιστοσελίδα www.streetpaper.gr.

Επίσης, όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στον έρανο μπορούν να το πράξουν είτε ηλεκτρονικά (thestreetpaper@gmail.com) είτε μέσω τηλεφώνου (213 0231220, 6942 768470) είτε… επί τόπου.

Στα ίδια τηλέφωνα, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κρατήσουν τις θέσεις τους για το pasta party της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός θέσεων είναι πράγματι περιορισμένος, οπότε καλό είναι οι κρατήσεις θέσεων να γίνουν εγκαίρως.

 

Δύναμή μας είναι η αλληλεγγύη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τ: 213 0231220, 6942 768470



Facebook: ελληνική ομάδα αστέγων
Τ: www.twitter.com/homelessteam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου